Videokurssin sisältö

Coton de tuléarilla on valkoinen ja hieno puuvillamainen karva. Cottonin turkki vaatii säännölliset pesuvälit pysyäkseen puhtaana ja kauniissa kunnossa. Pitkä, laskeutuva puuvillamainen turkki on haastava hoitaa turkin huokoisuudesta johtuen. Runsas ja tiheä cottonin karva vaatii säännöllistä hoitoa, joka tulee tehdä oikeaoppisesti, oikeanlaisia aineita ja välineitä käyttäen, jotta takkuja ei muodostuisi. Takut voivat kiristää koiran ihoa ja jopa pahimmassa tapauksessa vaikeuttaa normaalia liikkumista. Tämän vuoksi on äärettömän tärkeää huolehtia cottonin turkista, niin että takkujen muodostumista saadaan ennalta ehkäistyä. Käymme läpi tärkeimmät työvälineet ja vinkit takkujen poistoon. Kurssivideolla mukana pitkänlinjan rodunharrastaja-kasvattaja Sade-Maria Tuominen, kennel Chanceux. Kurssi sopii cottonin omistajalle, olipa valkoinen puuvillakoirasi sitten pitkässä tai lyhyessä turkissa!

  • Opit, kuinka peset ja kuivaat oikeaoppisesti cottonisi kauniin turkin vahingoittamatta turkkia.

  • Opit, kuinka takkuja poistetaan.

  • Opit siistimään cottonisi tassut.

  • Opit nyppimään korvakarvat ja leikkaamaan kynnet.

  • Saat vinkkejä parhaisiin työvälineisiin.

  • Kurssimateriaali on käytettävissä 365 päivän ajan.

  • Kirjalliset ohjeet ovat ladattavissa ja voit hyödyntää niitä myöhemmin kerratessa oppeja.

  • Saat kurssilahjaksi -15% alennuskoodin, jolla voit hankkia laadukkaat turkinhoitotuotteet Roppi Shopin verkkokaupasta.

  • Hinta: 49 €. Hinta sisältää arvonlisäveron 24 %. MYÖS LASKUTUSMAHDOLLISUUS.

Suosittelen kurssia lämpimästi jokaiselle, joka haluaa oppia hoitamaan cotonin turkin.

Sade-Maria Tuominen

Tutustuin Coton de Tulear turkinhoidon videokurssiin sen tultua Mercurites-verkkokauppaan. Videolla opastetaan kädestä pitäen cotonin turkinhoitoon, joka on yksi keskeinen asia cotonin ylläpidossa. Videosta vinkkejä saavat niin pitkässä näyttelyturkissa olevien, kuin lyhyemmäksi trimmattujenkin cotonien omistajat. Oli turkki pitkä tai lyhyt, on koiran hyvinvoinnin kannalta tärkeintä, että turkki pysyy takuttomana. Mercuriteksen tarjoaman videokurssin avulla jokainen cotonin omistaja näkee, miten cotonin turkkia tulisi hoitaa. Suosittelen kurssia lämpimästi jokaiselle, joka haluaa oppia hoitamaan cotonin turkin.

Kurssin osat:

Kurssi sisältää 9 videokonaisuutta sekä kirjalliset ohjeet kuvien kera.

Watch Intro Video

Harjoittele coton de tuléarin turkinhoitoa kotona.

Kurkkaa kurssivideolta miltä näyttää viimeistelty cotton!