Kasvattajaedut

Tarjoamme yhteistyötä kasvattajille täysin veloituksetta. Tavoitteenamme on, että yhteistyöstä olisi iloa niin kasvattajalle kuin pennunostajillekin. Kasvattajedut saa käyttöönsä, kun lähettää kennelin tietonsa meille. Yhteistyöstä tulee löytyä info myös kennelin verkkosivuilta ja/tai mahdollisista sosiaalisen median tileiltä.

  • Kasvattaja saa veloituksetta oikeudet kaikkien kasvattamiensa rotujen videokursseihin.

  • 20 % alennus videokursseista, kun kasvattaja hankkii videokurssit pennunostajille (esimerkiksi pentupaketin mukaan).

  • 10 % alennuskoodi kasvattajan kennelnimelle.

  • Alennuskuponkeja mukaan pentupakettiin.

5 Tähtiluokitus

Kätevä tietopaketti pennun turkinhoidosta

Lotta Äkkilä

Monipuolisesti ja tarkasti esitelty jokainen kohta pennun pesussa, kuivaamisessa ja trimmaamisessa. Tykkäsin että näytettiin pennun kuivaaminen sekä käsiföön...

Lue lisää

Monipuolisesti ja tarkasti esitelty jokainen kohta pennun pesussa, kuivaamisessa ja trimmaamisessa. Tykkäsin että näytettiin pennun kuivaaminen sekä käsiföönillä että koiraföönillä. Kurssin videot oli pätkitty juuri sopivan mittaisiin osiin ja niitä oli helppo seurata, ne eivät olleet liian pitkiä eivätkä sen vuoksi tylsiä katsella. Cockeripentueeni jokaisen pennun omistaja sai pentupaketissa mukana tämän videokurssin, koska koen tämän olevan erittäin hyödyllinen cockerin omistajille! Varsinkin jos omistaa ensimmäistä kertaa cockerspanielin. Aion jatkossakin lisätä tämän pentupaketteihin.

Lue vähemmän

Päivi Kamaja, kennel Yavannas

"Aion ehdottomasti suositella Mercurites -videokurssia pennunostajille ja chow chow -omistajille!"

Huomasin Mercurites -videokurssit somesta ja ilahduin, kun trimmaajamme Laura Lehto pyysi Monroeta mukaan mallikoiraksi. Kuvauspäivä oli erittäin mielenkiintoinen - oli tosi kiinnostavaa päästä seuraamaan, miten ammattilaisvideoita kuvataan. Kuvauspäivän aikana käytiin läpi chowin pesu, kuivaus ja harjaus/kampaus sekä perussiistiminen. Lisäksi ohjeistettiin mahdollisten takkujen poistosta, oikeanlaisista shampoista ja hoitoaineista sekä turkinhoitovälineistä. Kurssin sisältö on tärkeä ja hyödyllinen erityisesti aloittelevalle chowi -harrastajalle, mutta miksi ei kokeneemmallekin. Kurssi antaa vinkkejä chowin turkin perushoitoon kotioloissa ja näin ollen helpottaa myös yhteiselämää chowin kanssa.