Yleisimmin kysytyt kysymykset

 • Miten rekisteröidyn käyttäjäksi?

  Jotta voit ostaa videokurssin, sinun täytyy ensin luoda käyttäjätunnus ja salasana Mercurites -sivuille. Voit kirjautua myös käyttämällä Facebook- tai Google-tilejäsi. Näillä tunnuksilla pääset aina halutessasi katselemaan ostamiasi kursseja.

 • Miten voin ostaa videokurssin?

  Osto onnistuu käyttäjätunnuksen luonnin jälkeen. Valitse mieleiset kurssit ja suorita maksu. Voit maksaa joko luottokortilla tai laskulla.

 • Miten laskulla maksu onnistuu?

  Lähetä meille viesti, jossa kerrot minkä kurssin haluat ostaa sekä oman sähköpostiosoitteesi. Toimitamme laskun sähköpostiosoitteeseesi ja lisäämme siihen laskutuslisän 5 €. Kun maksu näkyy järjestelmässämme, toimitamme sinulle koodin, jolla voit rekisteröidä itsesi Mercurites -sivuille ja saat maksamasi kurssin näkyviin.

 • Kuinka kauan/useasti voin katsoa kurssiani?

  Sinulla on rajaton pääsy ostamaasi kurssimateriaalin vuoden ajan. Eli ostohetkestä tai ostamasi kurssin julkaisuhetkestä 365 päivää.

 • Miten videokurssi toimii?

  Videokurssien sisältöjä ei ole mahdollista tallentaa omalle tietokoneelle vaan ne on katsottavissa ainoastaan Mercurites -verkkovalmennuspalvelusta. Pääset katselemaan videokurssien sisältöjä mistä vain päätelaitteesta luomillasi käyttäjätunnuksilla. Kaikki ostamasi kurssit löytyvät ”Omat kurssit” -osiosta, kun ensin kirjaudut Mercurites -verkkopalveluun.

 • Kasvattajille

  Tarjoamme kasvattajapakettia, jossa on mahdollista hankkia useampi kurssi, esim. koko pentueelle, edullisempaan hintaan. Laita viesti Juusolle ([email protected]) ja saat tarkemmat ohjeet kuinka saat kasvattaja-alennuksen käyttöösi.